iPerspectiev is een jong en dynamisch bureau dat u ondersteunt om uw informatiemanagement (IM) effectiever te maken. Hoe? Door professionals te leveren waar we trots op zijn. En ook door een andere kijk op zaken onderscheidende oplossingen aan te dragen die werken. Professionals die beschikken over de juiste vaardigheden en talenten die creativiteit losmaken, energie mobiliseren en veranderingen realiseren. Oplossingen die echt werken. Wij zorgen ervoor dat ons werk concreet bijdraagt aan het realiseren van uw doelstellingen. Kortom: wij zorgen voor perspectief!

Onze ambitie

Het is onze ambitie om de praktijk ervaringen om te zetten in nieuwe resultaatgerichte diensten en producten, die bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van uw informatiemanagement.

Praktische adviseurs

Wij zijn praktische adviseurs/managers en procesbegeleiders; we schrijven geen dikke rapporten maar stropen de mouwen op en gaan aan de slag. iPerspectiev ziet het als een uitdaging om samen met u een project(implementatie) tot een succes te maken.

Onze diensten

We helpen u graag met de volgende diensten: het adviseren, ontwerpen, realiseren, inrichten, managen van stabiele en betrouwbare IM-oplossingen. iPerspectiev is onder meer werkzaam binnen de overheid, zorg, onderwijs en MKB.

Vrijblijvend contact opnemen

Op deze site vertellen wij met plezier waar we trots op zijn. U vindt informatie over ons dienstenaanbod en onze opdrachten. Heeft u nog vragen, of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Sharma Sewnundun op nummer 06 10888775 of stuur een email naar info@iperspectiev.nl